A Walter Walter DC150 Perform szerszám 5 x Dc fúróváltozatabevezeti a piacra a DC150 Perform szerszámot 5 × Dc változatban, belső hűtés nélkül

A Walter bevezeti a piacra a DC150 Perform szerszámot  5 × Dc változatban, belső hűtés nélkül

A DC150 Perform szerszámmal a Walter AG egy csúcsminőségű, tömör keményfém fúrócsaládot vezet be a piacra, ahol a középpontban a költséghatékonyság áll: univerzálisan használható minden anyagnál és a termékek széles körénél. A Walter továbbra is erre az elvre épít a belső hűtés nélküli, 5 × Dc változattal. A fúró olajjal vagy emulzióval is használható. A fúrócsalád bizonyított tulajdonságai, mint kopásállóság, a WJ30TA minőség csekély súrlódása a jó forgácseltávolítás érdekében, a 140°-os csúcsszögű geometriával együtt szerepel azon a listán, amely a nagyfokú furatpontosságot eredményezi.

A most bemutatott tömör keményfém fúró a már meglévő változatok kiegészítése: a belső hűtésű 12 x Dc és 3 x Dc, típus, valamint az 5 × Dc és 8 × Dc belső hűtésű változat, valamint a belső hűtéssel nem rendelkező 3 × Dc típus. A Walter itt is következetesen és széles körben alkalmazza a Perform termékcsalád céljait, mely szerint: ”Az ügyfeleknek ugyanazt a kitűnő Walter-minőséget kell nyújtani, amihez hozzászoktak, de anélkül, hogy olyan teljesítményszintért fizetniük is kellene, ami semmilyen hasznot nem hoz a számukra.”. Ez azt jelenti, hogy a DC150 Perform Line fúrók 1000 méretben lesznek elérhetőek minden hagyományos fúrási befogó-típushoz. A DC150 Perform Line fúrók ideálisak arra, hogy bárhol használjuk, ahol kis és közepes szérianagyságokat kell megmunkálni nagy pontossággal és folyamatbiztonsággal, a költséghatékonyság és széles körű alkalmazhatóság legmagasabb szintjén.

 

 

Walter AG, Tübingen, 2018. augusztus 14.

Recommended Posts