Lépjen be a Walter világába!

Walter - Mérnöki Szakértelem ('Engineering Kompetenz')

A Walter a fémek megmunkálásában világszerte a vezető vállalatok közé tartozik. A forgácsolás szakértője csaknem mindenre kiterjedő választékot kínál precíziós szerszámokból maráshoz, esztergáláshoz, fúráshoz és menetmegmunkáláshoz. Ügyfeleivel együttműködve a Walter testreszabott megoldásokat dolgoz ki a repülőgépgyártás, az autó- és energiaipar, valamint az általános gépgyártás alkatrészeinek komplett megmunkálásához. A vállalat Mérnöki Kompetenciája (‘Engineering Kompetenz’) a teljes forgácsolási folyamatot átfogja, mintegy 45 000 standard terméket tart folyamatosan raktáron. A rendkívül hatékony, digitalizált folyamatokban innovatív partnerként a Walter az egész ágazatban az Ipar 4.0 éllovasának számít. A Walter kb. 3.500 munkavállalót foglalkoztat, számos leányvállalattal és értékesítő-partnerrel szolgálja ki ügyfeleit a világ 80 országában.

Az öntőformák, lemezalakító és kovácsszerszámok elkészítéséhez forgácsolószerszámokra van szükség.  Legyen szó akár edzett forma – vagy kivágóbetétekről, szerszámházakról, bronz vagy alumínium alkatrészekről a Walter, Walter Titex és Walter Prototyp palettájából kiválasztható a megfelelő maró, fúró vagy menetmegmunkáló szerszám.

A Supreme, Advance és Perform termékvonalak pontosan illeszkednek az igényekhez, legyen fókuszban akár a legmagasabb termelékenység, az univerzalitás  vagy pusztán a szerszámköltség.

A megfelelő műszaki háttértámogatást az alkalmazástechnikusok és projektmérnökök csoportja nyújtja, gondoskodva a szerszámok helyi körülmények közötti legoptimálisabb beállításáról, vagy egy komplex alkatrész megmunkálásának teljes kidolgozásáról.

Az optimális szerszám és forgácsolási paraméterek meghatározásában a Walter GPS szoftvere nyújt segítséget, a szerszámgazdálkodást pedig modern szerszámkiadó automatáinkkal tehetik ügyfeleink még hatékonyabbá.

Az iparágban kiemelten hatékony szerszámaink a teljesség igénye nélkül:

 • Xtra-tec, Walter Blaxx és Xtra-tec XT váltólapkás marók a legkülönfélébb marási feladatokra: sík, vállmarás, 3D kontúrok, nagysebességű megmunkálások…
 • Tömör keményfém XD mélyfúrók akár 50xDc hosszig a standard termékpalettából a hűtőfuratok leggyorsabb elkészítéséhez
 • Advance és Advance ISO H tömör keményfém marók formamarásokhoz akár edzett állapotban
 • MD133 tömör keményfém marók dinamikus maráshoz
 • TC685 menetmaró edzett acélban történő menetmaráshoz előfúrás nélkül

Regisztrációval elérhető kedvezmények ismertetése:
Regisztrációjával betekintést nyerhet a Walter online katalógusaiba, illetve rendelkezésére állnak a raktárkészlet információk is.

Mindezeken felül a Walter kedvezményeket is biztosít az újonnan regisztráltaknak.

Regisztráljon és használja ki az alábbi kedvezményeket!

 • 3 hónapon keresztül 3 % kedvezmény minden Toolshopos vásárlásnál.
 • Amennyiben a standard szerszámok éves forgalma eléri a legalább 10.000 €-ot és ennek minimum 80 %-a* Toolshop-on került megrendelésre, Voucher-rel ajándékozzuk meg 250 € értékben, melyet a következő év február 28-ig kell megrendelni az azt megelőző év újdonságai közül (I-pac termékek). **
 • Egyes Walter akciók esetén további kedvezményt érvényesíthet Toolshop-on leadott rendelésével.
 • Minimális rendelési érték Toolshop felhasználóknak 100 € helyett csak 50 €.
 • Rendszeresen eljuttatjuk Önhöz Walter Világa kiadványunkat.
 • Választhat az alábbi ajándékok közül: bögre, füzet, melyet postán juttatunk el minden újonnan regisztráló cégnek az első rendelést követően. (Választási lehetőség csak a készlet erejéig.)