Technológiai Központ

Megmunkálás valódi termelési környezetben

Mit kínál a Technológiai Központ?

A Németországban található 4 emeletes, 5000 m2-es jövő gyára a legújabb megmunkálási és kommunikációs technológiával ellátva lehetővé teszi számunkra, hogy megismerkedjünk a jövőbe mutató megoldásokkal.

Összekapcsolt gyártási folyamat

A digitális átalakulás valósága – egy intelligens gyár, amelyben minden össze van kapcsolva. Ez egy olyan innovatív környezet, amelyben valós termelési körülmények között teszteljük az eljárásokat és a folyamatokat.

A teljes folyamatlánc – a tervezéstől a kész alkatrészig – digitalizált. És ez még nem minden. A jövőben egy alkalmazás segítségével minden eszköz valós időben fog kommunikálni egymással. Az intelligens termékek tájékoztatást nyújtanak és kiemelik az új optimalizálási lehetőségeket ügyfeleink számára.

Mérnöki munka testközelben

Mit szólna hozzá, ha személyesen lehetne jelen, és első kézből tapasztalhatná meg, hogyan fejlesztjük és teszteljük az Ön termékeihez kapcsolódó egyedi megoldásainkat?

Pontosan ezt csináljuk a Technológiai Központunkban.

  • Ügyfeleinket közvetlenül bevonjuk az iparág-specifikus megmunkálási megoldások fejlesztésébe.
  • Ügyfeleinkkel közösen teszteljük és elemezzük az eszközöket, a megmunkálási folyamatokat és a digitális alkalmazásokat.
  • Vizualizáljuk a komplex megmunkálási folyamatokat.
  • Ábrázoljuk az ügyfél szerszámainak teljes életciklusát és ügyfélspecifikus prototípusokat fejlesztünk ki, amelyeket a termelési műveletekben helyben fel tudnak használni késedelem vagy komplex tesztek nélkül.

Képzések és események

A Technológiai Központ a tanulás helye. Rendelkezünk egy gépteremmel, ahol a jövő megmunkálási megoldásait fejlesztjük és teszteljük, továbbá hat képzési teremben technikai képzést nyújtunk munkatársaink, ügyfeleink és kereskedelmi partnereink részére. A képzéseket online közvetítjük világszerte.

Rendezvényeket és szűkebb körű szakmai beszélgetéseket szervezünk a legmodernebb prezentációs technológiákkal ellátott konferenciatermeinkben.