Miért jó a Walternál dolgozni?

Német gyökerekkel rendelkező multinacionális vállalatként, jelenleg megközelítőleg 3500 főt foglalkoztatunk világszerte.

Kiváló minőségű gyártóeszközöket és ügyfeleinkre szabott egyedi megoldásokat kínálunk.

Üzleti sikereinket nem pusztán termékeinknek és szolgáltatásainknak köszönhetjük, hanem a mögöttük álló szakembergárdánknak.

Értékeink és vállalati kultúránk

Vállalatunk küldetése a jelenlegi és a jövőbeli ügyféligények professzionális kielégítése. E cél köré építettük fel vállalati értékeinket. Az ügyfélközpontúság mellett üzleti kapcsolatainkra a „fair play” elv jellemző. Csapatunk olyan kollégákból áll, akik szenvedélyesen törekednek a folyamatos innovációra és a személyes fejlődésükre. A Walter-nál hiszünk a sokszínűségben: A sikerhez vezető út a sokféle emberben, gondolkodásban tapasztalatban, szakértelemben rejlik. Nálunk nem az a lényeg, hogy honnan jössz, hanem az, hogy együtt mire vagyunk képesek.
Ennek a filozófiának köszönhetően egyszerű szerszámgyártó cégből jövőorientált, átfogó termelési megoldások szolgáltatójává nőttük ki magunkat.

Kiket keresünk

A Walter Mérnöki Szakértelmet ígér ügyfeleinek, ezért olyan kollégákat keresünk, akik elkötelezett hívei az ügyféligények legmagasabb szintű kiszolgálásának. Arra törekszünk, hogy szakembereink a technológiai szemléleten kívül elsajátítsák a vállalkozói és holisztikus módszereket is, ezáltal újszerű hozzáadott értéket teremtünk a partnereink, a Walter de legfőképp a kollégáink számára. Ez a fajta gondolkodás  megnyitja az utat a szakmai fejlődési lehetőségekhez, akár nemzetközi szinten is.

Tehetséggondozó és szakmai utánpótlás programjaink keretében személyre szabott fejlesztési utat dolgozunk ki kollégáink számára.

Olyan szakembereket keresünk, akik

 • megfelelő szaktudással rendelkeznek
 • kreatívak és innovatívak
 • ügyfélcentrikusak
 • megoldáscentrikusak
 • elkötelezetten és elszántan végzik munkájukat
 • interdiszciplináris gondolkodásúak.

Innováció és motiváció

A folyamatos innovációra törekvésünk eredményeként szabványokat állítottunk és számos díjat nyertünk el, mint például: MM Award (Tiger▪tec® Gold), American Eagle Excellence in Industry Award, építészeti díjat nyert a tübingeni Walter Technology Center.

Mindezen sikereket innovatív és motivált kollégáinknak köszönhetjük. Legkiválóbb munkatársainkat évente különböző kategóriákban díjazzuk. Mindemellett támogatjuk az ötletmenedzsmentet, továbbá globális szinten végzünk kutatásokat kollégáink bevonásával, mert számunkra fontos a véleményük.

Légy a Walter csapatának tagja!

Karrierutak

A Walter-nél mindenki megtalálja a számára alkalmas munkakört.

A  vezetői pozíciókat azoknak ajánljuk, akik folyamatosan fejlesztik magukat, innovatívak, kiválóan menedzselik a célok elérését, nyitottak és igazi csapatjátékosok. Ambíciózus kollégáinknak megfelelő képzést és eszközöket biztosítunk a szakmai előremenetelhez.

Cégünk számára a jól képzett szakértők különösen fontosak, hiszen Ők azok, akiknek köszönhetően az ötletekből célzott megoldás válik. Számos lehetőséget biztosítunk szakértőink számára: speciális programokhoz nyújtunk hozzáférést, együttműködünk egyetemekkel (kutatás&fejlesztés), nemzetközi továbbképzési lehetőségeket nyújtunk, továbbá rotációs lehetőséget biztosítunk a cégcsoporton belül.

Elkötelezett hívei vagyunk a fiatal tehetségek szakértővé nevelésében, elvégre Ők biztosítják cégünk jövőjét.

Szakítunk a hagyományokkal és a jellemzően férfias fémmegmunkálás iparágban szívesen látunk női szakembereket. Arra bátorítjuk a hölgyeket, hogy bátran jelentkezzenek és csatlakozzanak a Walter csapatához!

Képzési lehetőségek

Munkatársaink folyamatos képzése befektetés cégünk jövőjébe. A vezetők és a munkavállalók rendszeresen átbeszélik a személyes fejlődési célokat és meghatározzák az ehhez szükséges képzési utakat.

A Walter többek között az alábbi továbbképzési lehetőségeket biztosítja munkavállalói részére:

 • Globális képzési lehetőségek
 • Műszaki képesítések a Walter Akadémián (megmunkálással, infomatikával, nyelvekkel, módszertani és szociális készségekkel kapcsolatos edukációk)
 • Személyes készségek fejlesztése (pl. globális csapatokban és projektekben való munkavégzés elősegíti az interdiszciplináris ismeretek fejlesztését)
 • Menedzser fejlesztés (pl.: coaching, 360°visszajelzés, alapkészségek)
 • Tehetséggondozás és utánpótlás program (személyre szabott fejlesztési program kerül kidolgozásra)