Szerszám menedzsment

Lépést tartva az Ipar 4.0-val

Technológiai Központunkban folyamatosan kutatjuk a jövő megoldásait. A Comara-val együttműködve olyan digitális megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek a gépeket és eszközöket hálózatban összekapcsolják és a valós idejű adatok alapján optimalizálják munkájukat.

Keresés és a megfelelő termékek kiválasztása

  • Termékalapú keresés: WALTER online katalógus
  • Alkalmazásalapú keresés: Walter GPS
  • Dokumentum alapú keresés: e-Paper & e-Library

Keresés >>

Termékadatok

A Walter szabványos formátumú termékadatokat biztosít ügyfeleinek, így az ügyfelek optimalizálhatják digitális értékteremtő láncukat.

Walter e-kereskedelem

A Walter többféle e-kereskedelmi megoldást nyújt partnereinek (például: Walter TOOLSHOP, EDI = Elecgtronic Data Intercharge). Ezek a megoldások lehetővé teszik ügyfeleink számára az információgyűjtést és a rendelést egyazon webhelyen. Mi több, a Walter SAP segítségével a megrendeléshez tartozó dokumentumok (számlák) online átvihetők egyik ERP-rendszerből a másikba.

Walter e-kereskedelemi megoldások >>

Walter SHOP bejelentkezés >>

Walter Xpress

A Walter gyors rendelési és szállítási szolgáltatása garantálja az optimális tervezési biztonságot. Jelenleg 10 000 meghatározott testreszabható szerszámváltozat áll rendelkezésre. Szállítási idő: Legfeljebb kettő-négy hét a megrendelés beérkezésének időpontjától.

Walter Xpress >>

Walter  Automata

A felesleges leállások elkerülése érdekében vegye igénybe a Walter Networkline szerszámkiadó rendszert, így a gyártási folyamatban használt összes eszköz rendelkezésre áll. Ráadásul webböngésző segítségével minden releváns információ elérhetővé válik a világ bármely pontjáról.

Walter Networkline >>

Walter szerszám menedzsment

A Walter szerszám menedzsment szolgáltatásai és rendszerei hatékony, optimalizált folyamatokat és csökkentett költségeket garantálnak az eszközök teljes életciklusa alatt.

Comara appCom

A Comara alkalmazással az ipari vállalkozásoknak saját platformot kínálunk az egyes alkalmazásokhoz. Ezek az alkalmazások felhasználhatók a termelési adatok megjelenítésére, a folyamatok elemzésére és a célzott optimalizálás elvégzésére.

Comara appCom >>

Walter Multiply termeléstámogatás

Beszerzés, menedzsment, kiválasztás, beállítás, leszerelés és felújítás: A Walter Multiply szerszámhoz kapcsolódó szolgáltatásai maximális átláthatóságot és ellenőrzést biztosítanak a termék teljes életciklusa alatt.

Walter Multiply >>

Comara iCut

Az iCut, a Comara forgácsolási paraméter-optimalizáló szoftvere másodpercenként 500-szor méri a főorsó terhelését, és automatikusan hozzáigazítja a vezérlést a forgácsolási körülményekhez: Használja fel  a termelésből származó adatokat, optimalizálja a folyamatokat.

iCut videó >>

Comara iCut >>