Küldetésünk

A Walter Hungária német Walter AG magyarországi leányvállalataként ügyfelei gyártási folyamatainak támogatását tűzte ki alapvető céljául.

Felismerve a gyártó egységek szerszámgazdálkodásában rejlő mindennapos problémákat, egyedülálló optimalizálási megoldást nyújtunk partnereinknek.

A Walter Multiply szolgáltatás során a teljes gyártási folyamatot górcső alá vesszük és biztosítjuk a maximális termelékenység eléréséhez szükséges szerszámok rendelkezésre állását. Ezáltal ügyfeleink alapvető kompetenciáikra összpontosíthatnak a szerszám-optimalizálás helyett.

Partnerként támogatjuk ügyfeleinket: kombináljuk az Önök termelési szakértelmét a Walter Csoport innovatív és professzionális szerszámaival. Közös munkánk eredményeként folyamatos és fenntartható lendülettel zajlik a termelés.

A Walter Multiply egyetlen kézből nyújt komplex megoldást Önnek. Végigvezetjük Önt az egész folyamaton, itt vagyunk, hogy segítsük és támogassuk Önöket annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a termelési folyamatból.