Üzleti modellünk

Üzleti magatartásunk

Integrált irányítási rendszerünk magában foglalja a követelményekkel való megfeleléshez szükséges eszközöket és módszereket (pl.: minőség, környezetvédelem). A folyamatok jól strukturáltsága biztosítja a zéró hibás stratégiát, mely a legoptimálisabb anyag-, és eszközfelhasználást eredményezi.

Ipari gyártó vállalatként komoly felelősséggel tartozunk környezetünkért. Ebből az okból kifolyólag az újrahasznosítás és a környezetbarát ártalmatlanítás alapvető tevékenységünk során. Hosszú távú energiafogyasztásunk – és ezáltal az ökológiai lábnyomunk – csökkentéséhez energiagazdálkodási rendszert alkalmazunk.

Munkavédelem

A munkahelyi egészség és biztonság számunkra fontos prioritás, egy szinten kezelendő a termékminőséggel és a költséghatékonysággal. Munkavédelmi programok keretében folyamatosan teszteljük a folyamatokat és megelőző méréseket végzünk a balesetek elkerülése vagy a hatások minimalizálása végett. Mindemellett munkavédelmi oktatásokat szervezünk és az egészségtudatos életmódra sarkalljuk kollégáinkat.

Minőségirányítás

Gyártási folyamatainkat és nyújtott szolgáltatásainkat átjárja a minőség elsődleges követelménye. A Mérnöki Kompetencia a márkánk ígérete. Az ehhez szükséges problémamegoldó szakértelem az innováción és az erős ügyfélközpontúságon alapul. Minőségirányítási rendszerünk biztosítja, hogy szervezetünk folyamatai jól strukturáltan működjenek.

Környezetvédelem

Felelősnek érezzük magunkat a jövő generációjáért, ez okból a környezetvédelem fontos vállalati célunk. Multinacionális ipari gyártóvállalatként az ökológiai lábnyomunk jelentős, így feladatunknak érezzük környezetünk minimális terhelését. Környezetvédelmi irányítási rendszerünk szerint törekszünk a hatékony energiafelhasználásra.

Kockázatkezelés

A folyamatosan változó gazdasági és piaci környezet miatt globális tevékenységeink komoly kockázatnak vannak nap, mint nap kitéve. Rendszeres piaci és versenytársfigyelés útján azon dolgozunk, hogy időben azonosítsuk ezeket a problémákat és felelős módon cselekedjünk. A kockázatokat a várható hatásaikkal együtt nyilvántartásba vesszük, priorizáljuk, majd intézkedéseket hozunk a kockázatok minimalizálása céljából.